25 Nisan 2013 Perşembe

ÇİKOLATA KAPLI MUZ



 Çikolata kaplı muz malzemeleri

4 muz

250 gr bitter çikolata

1 yemek kaşığı tereyağı

4 tahta şiş

Süslemek için

Renkli şekerlemeler

Çikolata kaplı muz hazırlanışı
Çikolata kaplı muz: Muzları kalın olacak şekilde dilimleyin. Tahta şişlere muzları aralıklı olarak dizin. Derin dondurucuya alıp 1 saat bekletin. Bitter çikolatayı ve tereyağ ını benmari usulü eritin. Muzları çikolataya batırıp her tarafına bulayın. üzerine renkli şekerlemeler serpin. çikolata donunca servis yapın.
Çikolata kaplı muz artık hazır, afiyet olsun.
 
KAYNAK:Yemekler Diyarı

Hiç yorum yok: