3 Mart 2013 Pazar

Mutlu Olmak İçin Bunları Mutlaka Deneyin

 


Mutluluk hiçbir yerde değildir aslında eğer sizin içinizde değilse, hayatınıza sihirli değnek değmez hiçbir zaman. Mucizeleri sizin yaratmanız gerekir. Bunun için de size bazı önerilerimiz olacak. İşte mutluluğun sırları...
Hayat kime ne sürprizler hazırlamış bilemeyiz. Üzüntüler sevinçler birbirine karışır gider ve gün gelir ömür biter. Geri dönüp baktığımızda nasıl bir hayat geçirdiğimiz kalır. Evet, hayat artık hiç kolay değil. Sorunlar, sorumluluklar, acılar, üzüntüler var ve var olmaya da devam edecek. Ama biz hayatı daha çekilir hale getirmek için bir şeyler yapabiliriz.

Önemli olan hayata nasıl bir pencereden baktığınızdır. Gelin size pencerenizigüzelleştirmek için birkaç öneride bulunalım.

1. Olumlu olmaya özen gösterin. Olumlu olmak sorunları daha kolay çözmeye yardımcı olacaktır.

2. Sadece olumlu olmak yetmez uyumlu olmakta gereklidir.

3. Hayal kurun ve umut edin. Umutsuz olmak insanı daha çok mutsuzluğa sürükler.

4. Bencil olmayın. Bencil olmanız sizi zamanla yalnız bırakır. Paylaşmaya önem verin. Çünkü hayat gerçekten paylaşınca güzelleşiyor.

5. Gülümseyin. Gülmeyi unutmayın. Gülmek mutluluğun bir simgesidir.

6. Elinizdekilerle yetinmeyi öğrenin. Yetinmeyi öğrendiğiniz zaman mutluluğunuz daha da artacaktır.

7. Hata yapmak insanın doğasında vardır. Hata yapmaktan çekinmeyin ve asla keşke demeyin. Önemli olan hatalardan ders çıkartmaktır. Sizde öyle yapın hatalarınızdan ders çıkartın.
Mutlu Olmak İçin Bunları Mutlaka Deneyin

Hiç yorum yok: