21 Aralık 2012 Cuma

Horlamaya Bitkisel Çözüm

Horlamaya bitkisel çözüm

horlama bitkisel çözüm, hormala bitkisel tedavisi, horlamaya bitkisel ilaç, horlamaya bitkisel çay, horlama tedavisi nasıl yapılır ? Günümüzde, horlama problemi özellikle evli çiftlerin rahatsız olduğu durumlardan ...bir tanesidir. Kişinin elinde olmadan, uyku sırasında çıkardığı garip sese "horlama" adı verilir. Horlama aslında erkeklerin sorunu gibi gözükmekle birlikte kadınlarında derdi sayılabilir. Çünkü eşi horlayan kadın gece boyunca gözünü kırpmıyor, ses yüzünden sürekli bir sağa bir sola dönüp duruyor. Son zamanlarda kadınlarda da horlama sorunu görülmeye başladı. Horlamayı bazı bitkiler yardımıyla önlemek mümkün ama çok bilinen tedbirleride almayı ihmal etmeyiniz.

Horlamanın nedenleri nelerdir ? Fazla kilonuz horlama neden olabilir. Zayıflayınız, çünkü horlamanın en önemli nedenlerinden biri kilo problemidir. Horlama şişmanlarda daha çok görülür. Horlamayı azaltmak için alkol tüketimini en aza indirin. Yatmadan önce ağır yemeyin. Özellikle çikolata, pasta gibi yiyeceklerden, kahveden uzak durun. Başınızı mümkün olduğunca yükseğe koyun. Yan yatmaya çalışırsanız, her zamankinden daha az horlarsınız. Horlama nedenleri ve horlamamak için alacağınız önlemler ve tavsiyeler yukarıdaki gibidir.

Horlamaya bitkisel çözümler ve formüller: Keten tohumunu bal ile karıştırarak tüketmeniz, horlamanızı en az seviyelere indirecektir. Bununla birlikte aç ya da tok karnını olmanız hiç önemli değildir, bu ikiliyi hiç aksatmadan yerseniz horlama gibi bir sorununuz kalmaz.

Yeşil çay horlamanın önüne geçiyor. Günde mutlaka bir kaç fincan yeşil çay içiniz. Her gün bir bardak kekik çayıda içebilirsiniz. Mersin yaprağından demlenen çay da horlamanın önüne geçen çaylardan bir tanesidir. Bununla birlikte adaçayı içerek yada gargara yaparak da bitkisel bir yöntem uygulayabilirsiniz. Horlamaya iyi gelen bitkisel çaylar bu şekildedir. Bunun dışında bir tatlı kaşığı zeytinyağı içmek de horlamaya karşı faydalıdır. Horlamayı biraz olsun azaltmak için yastığınızın üzerine birkaç damla biberiye, nane, kekik gibi yağlardan damlatabilirsiniz. Sağlıklı günler, diliyoruz.
 
 

Hiç yorum yok: