21 Aralık 2012 Cuma

Yağları Eriten Bitki Çayları

Yağları eriten bitki çayları

     Yağları eriten bitki çayları, yağları eriten içecekler, yağları eriten şifalı bitkiler, yağları eriten bitkisel yağlar ile birlikte krem yapabilir yada bitkisel çaylar yaparak, yağlarınızdan bir an önce kurtula...bilirsiniz. Hindistan cevizi yağının yorgunluğu alarak yağlarınızı eritmekte en faydalı yağ seçildiğini söylesek, ne derdiniz ?
    Yağlarınızı eritebileceğiniz size yardımcı olacan besinleri açıklıyoruz. Hindistan cevizi yorgunluğunuzu alarak yağını kullanıp eklem bölgelerinize masaj yapabilirsiniz.

Nane: Kendinizi çok yorgun hissettiğiniz günlerde pratik bir şekilde hazırlayarak enerjinizi toplayabilir, yağ yakım sürecinizi hızlandırabilirsiniz.

Kuşburnu: Çaını içmek sizi dinlendirir, metabolizmanızı hızlandırarak yağ yakımını arttırır. Bununla birlikte bol miktarda C vitamini içermesi soğuk algınlığı gibi hastalıklara karşı vücudunuzdaki direnci arttırır.

Ihlamur: Hemen, hemen her derde deva olan ıhlamarun sakinleştirici etkisi ve rahatlatıcı bir tarzı vardır. Limonla birllikte karıştırarak içtiğinizde, güzel bir yağ yakıcı bitki çayı haline gelebiliyor.

Bergamut yağı: Masaj yapmak stres ve yorgunluktan kurtulmanızı sağlar. Cilde masaj yapılarak stres ve yorgunluğunuzdan kurtulabilirsiniz.

Japon eriği ve diğer adıyla Ginkgo Biloba: Yoğun ve stresli işlerde çalışanların en büyük yardımcısıdır. Enerjinizi ve yağ oluşumunu engeller. Bununla birlikte hafıza güçlendirici etkisi vardır. Canlandıran bitkilere aslına bakarsanız, adaçayı, biberiye, zencefil, kakule ve kekik çaylarınında çok büyük etkileri vardır.

Yorgunluğunuza ve yağ yakımına özel bir bitki çayı tarifini paylaşım. Bunun için gerekli olan malzemelerimiz: 1 tutam ıhlamur, 1 çubuk tarçın, 1 tutam anason, 1-2 tane karanfil, 1 tutam melissa ile malzemelerimizi tamamlayalım.
 
  •  
  • Hiç yorum yok: