4 Ocak 2013 Cuma

Elektriklenmiş saçlar için bakım



Elektriklenmiş saçlarınız için, bitkisel bakım formülleri uygulayarak, çözüm bulabilirsiniz. Elektriklenmiş saçlar genelde, şekile girmeye, fön tutmaya pek meyilli olmayan saçlardır. Bir çok bayan elektrikl...enen saçlarından rahatsız olurlar, ve çeşitli bakım ürünleri ile bu sorunu ortadan kaldırmaya çalışmaktadır.

Elektriklenmiş saçlar için, uygulayabileceğiniz, doğal bakım sayesinde artık, elektriklenen saçlara veda edebilirsiniz. Tamamiyle doğal ve bitkisel olarak kendinizin, evinizde hazırlayacağınız bu bitkisel formül sayesinde, saçlarınızda elektriklenme sorunu ortadan kalkacağı gibi, saç parlaklığı ve saç için gerekli olan proteini, sağlamış olacaksınız.

Elektriklenen saçlar için bitkisel formülde kullanacağımız malzeme listesi ; Bal, limon suyu ve zeytinyağı başka bir malzemeye gereksinim yoktur. Yaklaşık olarak 1 litre suyun içerisine 1 yemek kaşığı bal ilave edelim, üzerine 2 adet limonun suyunu sıkalım ve karıştıralım, bu işlemden sonra en son 1 yemek kaşığı zeytinyağını ilave ederek, bitkisel formülümüzü, tekrar karıştıralım ve bir kavanoza kapatalım.

Bitkisel formülümüz, hazırdır. Saçlarımızı her akşam yıkarken, şampuandan önce bu oluşturduğumuz bitkisel formül ile yıkayınız ve o şekilde 10 dakika saçınızda kalmasını, streç film yada bone tarzı, kapatıcılar ile sağlayınız. Bu süre zarfından sonra, ılık su da şampuansız yıkamanızı ve durulamanızı öneriyoruz.

Saç bakımında uygulayabileceğiniz, elektriklenen saçlara bitkisel çözüm olarak, sunduğumuz bu çözüm sayesinde, bir çok kozmetik ürünlerine gerek duymadan, kişisel bakımınızı evinizde uygulayabilirsiniz. Sağlıklı günler.
Devamını Gör

Hiç yorum yok: