5 Ocak 2013 Cumartesi

Çam Yağı

Saçın Yeniden Oluşmasına Katkı Sağlayan Etki!
6 Seansta Saç güçlendirici ve çıkartıcı formülün patenti artık Türkiye'de!

Çam Yağı sayesinde saç dökülmesinin artık çaresi var. Saç köklerinizin ve vücudunuzun ihtiyacı olan mineral ve maddeleri yeterince alamazsanız saçlarınızda dökülme ve saç köklerinizde güçsüzleşme meydana gelmektedir. Bu yüzden zaman geçtikçe saçlarınızın döküldüğünü ve güçsüzleştiğini gözle görülür şekilde hissedersiniz. Çam Yağı içerisinde saçınızın ihtiyacı olan tüm mineral ve maddeleri bulunduran 50 ml cam şişeden oluşmaktadır. Zengin içeriği ile dökülen saçlarınızı tekrardan kazanabilir ve cansızlaşan saçlarınızı güçlendirebilirsiniz. Çağ Yağı kullanarak saçınızın ihtiyacı olan tüm mineralleri alabilirsiniz.

Ahmet Maranki "çam yağını" öneriyor!
Çam Yağı Saçınızın İhtiyaç Duyduğu Tüm Madde ve Mineralleri Sadece 6 seansta Karşılıyor!


Çam Yağı’nın zengin içeriği ile dökülen saçlarınızı tekrardan kazanabilir ve cansızlaşan saçlarınızı güçlendirebilirsiniz. Çağ Yağı kullanarak saçınızın ihtiyacı olan tüm mineralleri 6 seansta alabilirsiniz. Çam Yağı sayesinde saç dökülmeniz duracak ve de tekrardan saç oluşumu başlayacaktır. Uzmanlar tarafından etkinliği kanıtlanan Çam Yağı'nın içeriği İsviçre'li bilim adamları tarafından bulunmuştur. Bu etkili formülün patenti artık Türkiye'de.

Saçlarınız 6 Seansta Eski Gür ve Canlı Günlerine Kavuşacak!
6 seans düzenli Çam Yağı kullanımı sonucunda saç oluşumunda artış göstermekle birlikte, kullanıcıların saçlarında canlanma gözlenmektedir. Unutmayın, her yaşayan hücrenin ihtiyacı olan mineraller vardır. Saçınızın ihtiyacı olan çoğu mineraller Çam Yağı'nın içerisinde bulunmaktadır. Bunlar Ylang Yağı, Sarımsak Yağı, Çam Yağı, Ginko Biloba, Çinko, Demir, Biotin.

Saç çıkartıcı çam yağı

Saç Dökülmesinin Nedenleri:

Neden Saçlarınız Dökülüyor?
Uzmanlar, günde 50-100 adet saç telinin dökülmesini normal sınırlar içerisinde kabul ederken, eğer aşırı miktarda saç kaybı ve saçlarda gözle görülen incelme oluşursa, maalesef sizin de artık çare bulmanız gereken bir probleminiz vardır.

İşte saç dökülmesinin başlıca nedenleri:

saç güçlendirici formülUygunsuz Saç Bakımı ve Kozmetik Ürünler
Uzmanlara göre, boya, renk açma, düzleştirme veya perma gibi yöntemler, uygun koşullarda yapılmazsa saça zarar verebiliyor. Bu yöntemlerin sık sık veya aynı anda uygulanması da saçı zayıflatıp kırılmasına neden olabiliyor. Saçı çeken atkuyruğu, örgü, sıkı lastiklerle toplama gibi saç şekillerinin de sıklıkla uygulanmaması gerekiyor. Çünkü saç diplerine etki eden sabit çekme kuvveti saç kaybına neden olabiliyor. Sık sık yıkamak, taramak ve fırçalamak ise saçı kırabiliyor.

saç dökülmesini önleyen çamyağıAilesel Saç Kaybı
Saç dökülmelerinin en sık rastlanan sebebinin kalıtsal özellik olduğunu bildiren uzmanlar, bu kalıtıma sahip olan kadınlarda saçlarda azalma görüldüğünü, ancak kellik oluşmadığını belirtiyor. Bu duruma "erkek tipi kellik" deniyor ve 10-20-30'lu yaşlarda başlayabiliyor. uzmanlara göre ailesel saç kaybının nedeni ise genetilsel olarak vücutta saçın ihtiyacı olan minerallerin yeteri miktarda bulunmamasıdır. Çam Yağı ile gereken tüm mineralleri depolayabilirsiniz.

saç dökülmesini engelleyen besinlerEksik Protein İçerikli Beslenme
Proteinden fakir diyetler yapan veya anormal beslenme alışkanlığına sahip kimselerde protein eksikliği oluşuyor ve vücut proteini muhafaza etmek için saçları dinlenme evresine sokuyor. Bundan 2-3 ay sonra da yoğun bir saç kaybı oluşuyor. Uzmanlar, bu durumun yeterli miktarda protein alımıyla düzelebileceğini belirtiyor.


demir eksikliğiDemir Eksikliği
Demir eksikliğinin de saç dökülmesine neden olduğuna işaret eden uzmanlar, bazı kişilerin demiri besinsel olarak eksik aldıklarını, bazılarının ise demirin bağırsaklardan emiliminin yetersiz olduğunu beliryor. Bayanlarda adet kanamaları nedeniyle demir eksikliğinin daha sık görüldüğünü bildiren uzmanlar, bu durumun mutlaka tedavi edilmesi gerektiğini belirtiyor.


6 Seansta Çam Yağı Nasıl Kullanılır ?
Şampuan ve Çam yağı karıştırılarak kullanılır.
50 ml şampuanın içerisine 5 ml çam yağını karıştırın.
Haftada iki kere bu karışım ile saçlarınızı yıkayın.
Kullandığınız şampuan bittiğinde 2. Kutuya (2. Seansa) geçin.

İçeriğinde Neler Var ?
Vücudunuzun ve saçınızın ihtiyaç duyduğu tüm madde ve mineralleri 6 Seans Çam Yağı Kullanarak Karşılayın!
KENDİNİZE VE SAÇINIZA DEĞER VERİN!

İçeriği: Sarımsak Yağı, Çam Yağı, Saw Palmetto, Demir, Ylang Yağı, Ginko Biloba, Çinko, Bioti
 
   
 
 

Hiç yorum yok: