Malzemeler
5 adet orta boy patates
3 çorba kaşığı tereyağı
1,5su bardağı rendelenmıs taze kasar
½ kangal sucuk
2 adet orta boy havuç
4 yemek kaşığı konserve bezelye
karabiber
Tuz
Hazırlanışı
Patatesleri haşlayıp tereyağını, tuz ve karabiberi ekleyerek eziyoruz, havucu haşlayıp garnitürlük doğruyoruz. Havuç ve bezelyeyi de patatese ekliyoruz. Orta boy yuvarlak borcami yağlayıp patatesi bastırarak borcama yayıyoruz. Üzerine kaşarın yarısından fazlasını dokuyoruz. Üzerine sucukları dizip kalan kaşarı serpiştiriyoruz.200 c fırında kasarlar eriyene kadar pişirip10 dk dinlendirdikten sonra servis yapıyoruz. Afiyet Olsun… ...
5 adet orta boy patates
3 çorba kaşığı tereyağı
1,5su bardağı rendelenmıs taze kasar
½ kangal sucuk
2 adet orta boy havuç
4 yemek kaşığı konserve bezelye
karabiber
Tuz
Hazırlanışı
Patatesleri haşlayıp tereyağını, tuz ve karabiberi ekleyerek eziyoruz, havucu haşlayıp garnitürlük doğruyoruz. Havuç ve bezelyeyi de patatese ekliyoruz. Orta boy yuvarlak borcami yağlayıp patatesi bastırarak borcama yayıyoruz. Üzerine kaşarın yarısından fazlasını dokuyoruz. Üzerine sucukları dizip kalan kaşarı serpiştiriyoruz.200 c fırında kasarlar eriyene kadar pişirip10 dk dinlendirdikten sonra servis yapıyoruz. Afiyet Olsun… ...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder