17 Ocak 2013 Perşembe

Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand,

Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand, dün safra kesesindeki stent değişimi için Amerikan Hastanesi’nde ameliyat olmuştu. 72 yaşındaki deneyimli gazeteci Birand'ın operasyon sırasında kalbinin durduğu ve doktorların çabasıyla yeniden çalıştırıldığı ortaya çıkmıştı. Amerikan Hastanesi’nden yapılan açıklamada da “Safra yollarındaki darlığa yönelik bir girişim geçiren Mehmet Ali Birand, gözlenen kardiyak sorunlar nedeniyle yoğun bakımda izlenmektedir” açıklaması yapılmıştı. Birand’ın bu sabah saatlerinde durumunun kötüye gittiği ve beyin ölümünün gerçekleştiği bilgisi geldi.



Bu bilgi hastane yönetimi ve ailesi tarafından doğrulanmadı ancak yoğun bakımda tutulduğu açıklandı.

Birand, dün safra kesesindeki stent değişimi için Amerikan Hastanesi’nde ameliyat olmuştu. Birand'ın operasyon sırasında kalbinin durduğu ve doktorların çabasıyla yeniden çalıştırıldığı ortaya çıkmıştı.



Amerikan Hastanesi’nden yapılan açıklamada da “Safra yollarındaki darlığa yönelik bir girişim geçiren Mehmet Ali Birand, gözlenen kardiyak sorunlar nedeniyle yoğun bakımda izlenmektedir” açıklaması yapılmıştı.



HASTANEDEN AÇIKLAMA

Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand’ın tedavisinin yoğun bakımda devam ettiği bildirildi.

Ünlü anchorman Birand’ın sağlık durumu ile ilgili sosyal medyada ve bazı internet sitelerinde çıkan haberler üzerine, AA muhabirinin ulaştığı Kanal D Haber Müdürü Salih Selçuk ”Birand, yaşıyor, yoğun bakımda” dedi.

Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi’nden yapılan yazılı açıklamada da ”Mehmet Ali Birand hastanemizde yatmakta olup, yoğun bakımda tedavisine devam edilmektedir. Sağlık durumundaki gelişmeler basınla yazılı olarak paylaşılacaktır” bilgisine yer verildi.

Mehmet Ali Birand’ın, safra kesesindeki stent değişimi için dün Amerikan Hastanesi’nde yoğun bakıma alındığı açıklanmıştı.

'MAKİNELERE BAĞLI OLARAK YAŞIYOR'

Mehmet Ali Birand’ın sağlık durumunu Kanal D’de canlı yayında aktaran Kanal D Haber Direktörü Süleyman Sarılar, "Mehmet Ali Birand yaşıyor. Az önce yoğun bakımdan indim. Durumu kritik ancak makinelere bağlı olarak yaşıyor. Doktorlar çok umutlu konuşmuyor ancak Allah’tan ümit kesilmez, dua edin diyorlar" dedi.

Sarılar, "Ailesi, Umur ile konuştum, Cemre hanım ile konuştum. Yoğun bakımda umutla bekliyorlar. İnşallah iyi haber alacağız, diye bekliyorlar. Doktorlar durumu stabil diyorlar. Mehmet Ali Birand şu an yaşıyor. Hastaneden yapılan açıklamada şu an makinelere bağlı olarak yaşatıyoruz dediler" diye konuştu.



KANAL D: YAŞIYOR

Kanal D Haber Müdürü Salih Selçuk, Birand'ın sağlık durumuna ilişkin, “Birand, yaşıyor, yoğun bakımda” dedi.

OĞLU TWITTER'DA YAZDI

Mehmet Ali Birand'ın oğlu babasının Twitter adresinden yaptığı açıklamada 'Ben Umur Birand, babam halen yoğun bakımda. İyileşmesi için dua ediyoruz. Gösterdiğiniz sıcak ilgi için çok teşekkürler'

Hiç yorum yok: